TAM BUĞDAY KALEM MAKARNA
9-11 dk
350 gr
ÜRÜN KİTİ
GRAMAJ
350 gr
KOLİ TİPİ
Karton Koli
İÇ AMBALAJ BARKODU
869094640638 1
PİŞİRME SÜRESİ
9-11 dk
İÇİNDEKİLER
Durum Buğdayı İrmiği ve Su
KOLİ BARKODU
869094611484 2
KOLİ İÇİ ADEDİ
14
RAF ÖMRÜ
2 yıl
TİPİK DEĞERLER
100 g
ENERJİ
1437 kj / 339 kcal
YAĞ
3 g
DOYMUŞ YAĞ
0,6 g
KARBONHİDRAT
67 g
TOPLAM ŞEKER
2 g
LİF
7,2 g
PROTEİN
11 gr
TUZ
0,013 g
TAM BUĞDAY KALEM MAKARNA ile Yapılabilecek Tarifler
Diğer Ürünlerimiz
MUTLU MAKARNA’NIN
TAŞ DEĞİRMEN’DEN GEÇEN YOLCULUĞU
TAŞ DEĞİRMEN’DEN GEÇEN YOLCULUĞU
Mutlu lezzet harmanı için
daima mükemmeli ararız.
Çevre koşulları değişse bile
kalite standartlarımız değişmez.
Bilim ve tecrübemizle tahılın
saflığını, görünümünü,tüm fiziksel
ve kimyasal özeliklerini
sürekli analiz ederiz.
Özel harman buğdaylar
10 saat su ile tavlanır.
Bu esnada buğdayda bulunan renk
verici maddeler irmiğin içerisine geçer.
İşte mutlu makarna’nın o kehribar
sarısı rengi böyle ortaya çıkar.
Buğdaylar, Stone Debranning sistemiyle modern taş değirmenlerden geçer.
Böylece
mikotoksinler ve bakteriler
olabildiğince buğdaydan
ayrılmış olur.
Elde edilen buğday,
öğütülerek
Mutlu Makarna’nın o lezzetli
irmiğine dönüşür.
Üretilen irmikler
vakum teknesinde
yoğrulur.
Ardından
kalıplardan geçer.
Yüksek ısı teknolojisiyle
makarnanın içindeki nişasta jelleşir.
Mutlu Makarna’nın o benzersiz
diri kıvamı böyle ortaya çıkar.
Bu şekilde
el değmeden, özenle üretilen
Mutlu Makarna son kontrollerinin
ardından size ulaşmak için
yola çıkar.
Daha Fazla Onaylıyorum