Select Language
Site İçi Arama
Kabaklı Fesleğenli Kremalı Burgu Makarna
Malzemeler

  • 1 paket Mutlu Burgu Makarna
  • 2 adet kabak
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağı krema
  • 1/2 su bardağı rendelenmiş tulum peyniri (bir kısmı servis için ayrılabilir)
  • 1/2 bağ taze fesleğen (birkaç yaprak servis için ayrılabilir)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1/2 çay kaşığı karabiber
TARİF İÇİN ÖNERİMİZ; BURGU
HAZIRLANIŞI

Kabaklı Fesleğenli Kremalı Burgu Makarna Nasıl Yapılır?
 

1. 1 paket Mutlu Burgu Makarna’yı, paketin üzerinde yazan süre boyunca tuzlu kaynar suda haşlayın.

2. Kabakları küp küp, sarımsakları dilim dilim doğrayın.

3. Tavaya zeytinyağını alın, sarımsakları ekleyip birkaç saniye kavurun. Ardından kabakları ekleyin ve yumuşayana kadar soteleyin.

4. Üzerine kremayı dökün, tuz ve karabiber ekleyin. Kremalı sos birkaç dakika içinde kıvam alacaktır.

5. Haşlanmış makarnayı süzüp tavaya alın, karıştırarak sosla buluşturun.

6. Rendelenmiş tulum peyniri ve taze fesleğen yapraklarını ekleyip karıştırın.

7. Servis tabağına aldıktan sonra üzerine biraz tulum peyniri serpin ve birkaç fesleğen yaprağıyla tamamlayın.

Çerezlerdeki sitemizdeki deneyimlerinizi kişiselleştirmek, iyileştirmek ve size ilgili reklamlar ile hizmet etmek için kullanıyoruz. Veri toplama uygulamalarımız hakkında daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni sayfamızı ziyaret edin. Onaylıyorum seçeneğine tıklayarak Çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

Daha Fazla Onaylıyorum