dk8 Porsiyon
  • Levrekli Burgu Makarna
  • Burgu

MALZEMELER

    1 paket Mutlu burgu makarna
    2 adet levrek fileto
    1 adet limon
    200 gr. taze fasulye
    2 yemek kaşığı krema
    2 yemek kaşığı sıvıyağ
    tuz, karabiber

HAZIRLIK

Levrek filetoyu küp şeklinde doğrayıp, tuz ve karabiberle tatlandırınız. Az yağ ile bir tavada kızartınız. Taze fasulyeleri yıkayıp, kenar kısımlarını temizleyiniz. Kısa bir süre haşlayınız veya fasulyeler yumuşayıncaya kadar tavada çeviriniz. Bir kaba limonun kabuğunu rendeleyiniz ve suyunu sıkınız. Makarnaları pişirme önerisine göre pişirip süzünüz. Limon suyunu ve rendesini makarnaya karıştırınız. Kızarttığınız levrekleri, fasulyeyi ve kremayı ilave edip karıştırınız. Tavada biraz soteleyip servis yapınız.

MUTLU TARİFLERİ İNCELEDİNİZ Mİ ?

  • 2.Organize Sanayi Bölgesi Muammer Güler Bulvarı No: 44
    Başpınar / Gaziantep / TURKEY
  • +90 342 337 18 84 Pbx+90 342 337 18 88
  • info@mutlumakarna.com.tr
E-BÜLTENE KATILIN ! Mutlu makarna ilgili tüm yeniliklerden haberdar olun